BLOGS

Het regent data

Het regent data

Samenwerken is een uitdaging. Het vraagt om lef, eerlijkheid en aandacht en dat is vaak niet makkelijk. Dat specialisten uit de landbouw en wegenbouw sectoroverstijgend samenwerken in een pilot-project is dus zeker niet vanzelfsprekend. Mede daarom is de aanleg van een klimaatplein zo’n bijzonder project.

Waarom big data in de tuinbouw steeds populairder wordt

Waarom big data in de tuinbouw steeds populairder wordt

Big data heeft zijn waarde al in veel verschillende branches bewezen. Onze data analist, Robin, ziet dat data ook met een enorme opmars bezig is in de tuinbouwsector. Het gebruik van data kan enorme voordelen en kansen opleveren. Robin vertelt je er alles over in zijn blog.

Heartbeats – durf en uitdagingen

Heartbeats – durf en uitdagingen

Op LinkedIn staat het…. alweer 4 jaar geleden begonnen bij Yookr. Een sprong in het diepe. Het ligt verscholen in mijn leven. De uitdaging, de drive, het nieuwe, iets wat er nog niet is laten ontstaan. Maar vooral ook nieuwsgierig naar mensen en dingen. 25 jaar geleden alweer begon ik met ondernemen. Lees hier mijn verhaal over durf en uitdagingen tijdens het ondernemerschap.

Interview Boy Jacobs

Interview Boy Jacobs

Maak kennis met Boy Jacobs: geboren en getogen in Kessel, derde generatie ondernemer in de komkommerteelt én onderdeel van de Yookr community. Met zijn bedrijf SiTesta’s streeft Boy naar een duurzame keten. Samen met zijn team is hij dagelijks bezig met het verkennen van de zijwegen. Van vernieuwende consumentenproducten, tot de kas als databron voor service en innovatie.

CONTACT

Wil jij voorop lopen en inzicht krijgen in jouw processen met behulp van data? Of wil jij de mogelijkheden en voordelen voor jouw veld of kas bespreken? Neem dan gerust contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs.