Samen steeds slimmer telen met data

Wij zijn Yookr en samen met een community van telers, teeltadviseurs en dataspecialisten werken wij iedere dag aan meer regie, vrijheid en toekomst voor telers. Wij zetten ons in voor een datagedreven werkwijze bij telers. Want hoe je het ook wendt of keert: telen met data is de toekomst.

VOOR WIE IS YOOKR?

Yookr is er voor innovatieve groente-, sier- en fruittelers. Met draadloze sensoren en ons slimme software platform brengen wij klimaat- en groeifactoren van jouw kassen of velden in kaart. Hiermee kun jij het klimaat en de groei van jouw teelt verbeteren. Met Yookr heb je al jouw data op één plek. Data uit andere systemen (denk aan je klimaatcomputer) kun je eenvoudig integreren: Je hebt 24/7 inzicht, waar je ook bent. Het dataplatform is ontworpen voor én met telers en wordt volledig ingericht naar jouw persoonlijke behoeften.

Why you should join OUR cOMMuniTY of growers.

Werk samen aan de beste dataoplossingen, perfect afgestemd op de behoeften van telers.

Vergroot je netwerk en maak kennis met collega-telers en experts.

Krijg korting op alle producten en diensten van Yookr.
De wereld verandert in een hoog tempo, en wij veranderen mee. Anders denken én doen is essentieel voor de toekomst van telers. Er is veel innovatief vermogen in onze sector aanwezig. Door dit te koppelen aan kennis, ervaring en data wordt onze community iedere dag slimmer en sterker.

THE FuTURE BELONGS TO THOSE WHO ARE WILLING TO GROW

Wij zijn op zoek naar telers die aan het roer willen staan. Telers die de opkomst van het gebruik van data zien als de grootste kans van de eenentwintigste eeuw.

MAAK KENNIS MET ONS

Wij vinden dat je moet concurreren met jezelf en moet innoveren met anderen. Door in onze community de samenwerking op te zoeken, kunnen wij efficiënter en gerichter bouwen aan de toekomst van onze branche. Kom eens vrijblijvend kennismaken en we ontdekken samen hoe we jouw teelt en jouw toekomst steeds beter kunnen maken.

Interview Boy Jacobs

Maak kennis met Boy Jacobs: geboren en getogen in Kessel, derde generatie ondernemer in de komkommerteelt én onderdeel van de Yookr community. Met zijn bedrijf SiTesta’s streeft Boy naar een duurzame keten. Samen met zijn team is hij dagelijks bezig met het verkennen van de zijwegen. Van vernieuwende consumentenproducten, tot de kas als databron voor service en innovatie.

Samen met Boy werken wij iedere dag aan de verdere ontwikkeling van Yookr. Wij gingen met Boy in gesprek over de toekomst van de sector en de rol die data hierin speelt.

MEETUPS

Samen staan we sterker. Veel sterker. Daarom zoeken wij in diverse meetups elkaar op. Zo leren we van de kennis van gelijkgestemden en brengen we elkaar naar grotere hoogten.

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO ARE WILLING TO SHARE.

Meetup #1 op 29 oktober gecanceld

Qua organisatie waren we er helemaal klaar voor: twee speciale tafelgasten hadden hun aanwezigheid toegezegd en opvolgende berichtgeving met meer gedetailleerde informatie over onze eerste Meetup stond klaar om verspreid te worden. Helaas voelen we ons genoodzaakt om dit event op 29 oktober te annuleren.

Maar niet getreurd! We zijn voornemens om de Meetup op een nader te bepalen moment in te halen. Zodra de situatie het weer toe laat, komen we met nieuwe informatie over een datum.

Voor nu: blijf gezond, blijf zoveel mogelijk thuis en blijf positief!

NEEM CONTACT OP

Yookr® | Kerkstraat 7d, 5961 GC Horst | +31 88 888 9595 | info@yookr.org