Het tijdperk van alleen groot worden en blijven is voorbij

Wij zijn Yookr en wij werken iedere dag aan meer regie, vrijheid en toekomst voor telers. Wij zetten ons in voor een datagedreven werkwijze bij telers. Dankzij onze dashboards krijg jij inzicht in jouw teelt, op ieder moment van de dag.

De wereld verandert in een hoog tempo, en wij veranderen mee. Anders denken én doen is essentieel voor de toekomst van telers. Er is veel innovatief vermogen in onze sector aanwezig. Door dit vermogen te koppelen aan kennis, ervaring en data kan onze sector iedere dag slimmer, sterker én duurzamer worden.

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO ARE WILLING TO GROW.

Wij zijn op zoek naar telers die aan het roer willen staan. Telers die de opkomst van het gebruik van data zien als de grootste kans van de 21ste eeuw.

COMMUNITY

Wij slaan de handen ineen, want samen staan we sterker. Veel sterker. Door in onze community de samenwerking op te zoeken, kunnen wij efficiënter bouwen aan de toekomst van onze branche. Want de toekomst bepalen wij samen.

Wij vinden dat je moet concurreren met jezelf en moet innoveren met anderen. Telers smachten steeds meer naar onafhankelijkheid en hun drang om los te breken van de bestaande keten wordt groter. In onze community vinden wij juist samen een manier om ook in de toekomst relevant te zijn. Daarom zoeken wij in diverse meetups elkaar op, zodat wij kunnen leren van de kennis van gelijkgestemden en elkaar naar grotere hoogten kunnen brengen.

MEETUPS

In onze meetups brengen wij gelijkgestemden samen om onze sector slimmer, sterker en duurzamer te maken. We geven innovatieve telers en teeltadviseurs de kans om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en om elkaar te inspireren met een datagedreven werkwijze.

Samen identificeren we problemen. Én samen lossen we ze op.

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO ARE WILLING TO SHARE.

JOIN US

15 + 3 =

Yookr® | Sint Jansweg 20, 5928 RC Venlo | +31 88 888 9595 | info@yookr.org