MEET THE TEAM

We laten je graag kennismaken met de mensen achter Yookr; het team dat graag samen met jou wil innoveren.

Ondernemer met hart en ziel
25 jaar is John van Helden al zelfstandig ondernemer. Passie voor de tuinbouw heeft John met de paplepel ingegoten gekregen. De roots liggen thuis bij zijn ouders die een tuinbouwbedrijf hadden. Na zijn studie heeft hij vijf jaar bij Deloitte gewerkt, daarna als ondernemer met het bedrijf Dutch Pet Products. Sinds 2016 is John als co-founder van Yookr terug in de tuinbouw.

Telers in de primaire sector laten genieten van hun bedrijf
Dit is een belangrijke drijfveer voor John. Data vanuit verschillende processen met elkaar te koppelen om zodoende vanuit één dashboard inzichten te genereren en zo beslissingen te kunnen nemen. Een hulpmiddel in de dagelijkse drukte, waardoor de teler een stukje rust terugkrijgt.

Samenwerken voor een eerlijke prijs
De tweede drijfveer is een eerlijke prijs voor de producten. Door verregaande samenwerking met partners en stakeholders is het mogelijk om uit de huidige keten een nieuwe samenwerkingsvorm te bouwen op basis van vertrouwen en respect. De wereld staat aan de vooravond van grote veranderingen zowel op sociaal, economisch als klimatologisch gebied.

John geeft deze veranderingen graag mede vorm. Big Data en een gezonde doses dwarsdenken gaan hierbij helpen! De toekomst wordt mooi.

 

John van Helden
Mede-oprichter
Stuur een e-mail naar John.

Ik ben geboren in een tuindersgezin en mijn wieg stond letterlijk in de tomatenkas. Daar heb ik geleerd altijd vanuit de plant te denken. Hoe creëren we omstandigheden, waardoor de plant optimaal kan groeien?

Bij Yookr ben ik vanuit mijn technische achtergrond op zoek gegaan naar de mogelijkheden om plantgroei te monitoren en verbeteren. Het meten met behulp van sensoren en de informatie die daar uit voortkomt, helpen ons daar enorm bij. Door samen te werken en kennis te delen, zorgen we ervoor dat we meer grip krijgen op de teelt. Hierdoor worden we slimmer, innovatiever en duurzamer.

 

Marcel Steegh
Mede-oprichter
Stuur een e-mail naar Marcel.

Liefde voor alles wat groeit en bloeit.
Dat is in één zin Imke Hermens; (vooralsnog) de enige vrouw in het team van Yookr.

Bij Yookr houd ik me vooral bezig met het projectmanagement en het administratieve deel van onze internationale projecten. In samenwerking met Duitse, Nederlandse en Vlaamse partners zetten we onze kennis in om vernieuwing in o.a. de tuinbouw en voedingsindustrie te bewerkstelligen.

Kennis delen staat hierbij altijd centraal. Dit zorgt er namelijk voor dat we samen slimmer, innovatiever en duurzamer kunnen ondernemen. Mijn achtergrond en de opgedane ervaringen in de zorgsector probeer ik nu door te vertalen naar de innovatieve wereld van de telers. Continu bedrijfsprocessen willen verbeteren is daarin een belangrijk persoonlijk streven.

 

Imke Hermens
Project manager
Stuur een e-mail naar Imke.

Tijd is niet terug te draaien. Daarom kun je hem maar beter nuttig besteden.
Kijk, dat is nog eens een uitspraak van Robin van Albada! Je weet direct dat hij vooruit wil. Het liefst is deze data analist bezig met het analyseren, optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast is Robin bezig met de techniek van onze sensoren en zorgt hij voor interne structuur en continue kwaliteitsverbeteringen.

Ondernemen en de interesse voor startups zitten hem in het bloed. Met zijn opgedane ervaringen aan de TU Delft en accountancy bureau EY beschikt Robin over een stevig fundament, waarmee hij nu het verschil wil maken met Yookr.

 

Robin van Albada
Data Analist
Stuur een e-mail naar Robin.

CONTACT

Wil jij voorop lopen en inzicht krijgen in jouw processen met behulp van data? Of wil jij de mogelijkheden en voordelen voor jouw veld of kas bespreken? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs voor een kopje koffie.