MEET THE TEAM

We laten je graag kennismaken met de mensen achter Yookr; het team dat graag samen met jou wil innoveren.

Maak kennis met mede-oprichter John van Helden

Ondernemer met hart en ziel

25 jaar is John van Helden al zelfstandig ondernemer. Passie voor de tuinbouw heeft John met de paplepel ingegoten gekregen. De roots liggen thuis bij zijn ouders die een tuinbouwbedrijf hadden. Na zijn studie heeft hij vijf jaar bij Deloitte gewerkt, daarna als ondernemer met het bedrijf Dutch Pet Products. Sinds 2016 is John als co-founder van Yookr terug in de tuinbouw.

Telers in de primaire sector laten genieten van hun bedrijf

Dit is een belangrijke drijfveer voor John. Data vanuit verschillende processen met elkaar te koppelen om zodoende vanuit één dashboard inzichten te genereren en zo beslissingen te kunnen nemen. Een hulpmiddel in de dagelijkse drukte, waardoor de teler een stukje rust terugkrijgt.

Samenwerken voor een eerlijke prijs

De tweede drijfveer is een eerlijke prijs voor de producten. Door verregaande samenwerking met partners en stakeholders is het mogelijk om uit de huidige keten een nieuwe samenwerkingsvorm te bouwen op basis van vertrouwen en respect. De wereld staat aan de vooravond van grote veranderingen zowel op sociaal, economisch als klimatologisch gebied.

John geeft deze veranderingen graag mede vorm. Big Data en een gezonde dosis dwarsdenken gaan hierbij helpen! De toekomst wordt mooi.

Maak kennis met mede-oprichter Marcel Steegh

Denken vanuit de plant

Marcel is geboren in een tuindersgezin en zijn wieg stond letterlijk in de tomatenkas. Daar heeft hij geleerd altijd vanuit de plant te denken. Hoe creëren we omstandigheden, waardoor de plant optimaal kan groeien?

Slimmer, innovatiever en duurzamer

Bij Yookr is Marcel vanuit zijn technische achtergrond op zoek gegaan naar de mogelijkheden om plantgroei te monitoren en verbeteren. Het meten met behulp van sensoren en de informatie die daar uit voortkomt, helpen daar enorm bij. Door samen te werken en kennis te delen, krijgen we meer grip op de teelt. Hierdoor wordt de teelt slimmer, innovatiever en duurzamer.

Maak kennis met project manager Imke Hermens

Liefde voor alles wat groeit en bloeit.

Dat is in één zin Imke Hermens; (vooralsnog) de enige vrouw in het team van Yookr.

Bij Yookr is zij vooral bezig met het projectmanagement en het administratieve deel van de internationale projecten. In samenwerking met Duitse, Nederlandse en Vlaamse partners zet Yookr haar kennis in om vernieuwing in o.a. de tuinbouw en voedingsindustrie te bewerkstelligen.

Kennis delen staat hierbij altijd centraal. Dit zorgt er namelijk voor dat we samen slimmer, innovatiever en duurzamer kunnen ondernemen. Imke’s achtergrond en de opgedane ervaringen in de zorgsector vertaalt ze nu door naar de innovatieve wereld van de telers. Continu bedrijfsprocessen willen verbeteren is daarin een belangrijk persoonlijk streven.

Maak kennis met data-analist Robin van Albada

Tijd is niet terug te draaien. Daarom kun je hem maar beter nuttig besteden.

Kijk, dat is nog eens een uitspraak van Robin van Albada! Je weet direct dat hij vooruit wil. Het liefst is deze data analist bezig met het analyseren, optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast is Robin bezig met de techniek van onze sensoren en zorgt hij voor interne structuur en continue kwaliteitsverbeteringen.

Ondernemen en de interesse voor startups zitten hem in het bloed. Met zijn opgedane ervaringen aan de TU Delft en accountancy bureau EY beschikt Robin over een stevig fundament, waarmee hij nu het verschil wil maken met Yookr.

CONTACT

Wil jij voorop lopen en inzicht krijgen in jouw processen met behulp van data? Of wil jij de mogelijkheden en voordelen voor jouw veld of kas bespreken? Neem dan gerust contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs.