Nieuw ICT talent bij Yookr

Auteur

Helga Leenstra

Publicatiedatum

4 maart 2024

Categorieën

Nieuws

Helga Leenstra

Ming Janssen en Cas van den Beuken zijn allebei studenten aan Fontys ICT en zijn de komende maanden te vinden op het Yookr kantoor.

Cas studeert Embedded Systems, met een specialisatie in IoT en M2M.
‘Ik heb interesses in de meeste vakgebieden, waarbij Wiskunde, ICT, Natuurkunde, Geschiedenis, Aardrijkskunde en Kunst mij het meest aanspreekt. Ik maak hierbij de technische vakken mijn beroep, en de rest mijn hobby’s. Verder hou ik als ICT-er natuurlijk ook veel van videogames, voornamelijk strategiespellen (grand strategy)’ aldus Cas.
Voor zijn stageopdracht werkt Cas aan de gewichtssensor ⚖️. Deze sensor geeft momenteel afwijkende metingen, wat door verschillende factoren kan komen (bv. temperatuur). Cas gaat in een test omgeving onderzoeken wat de oorza(a)ken is/zijn van de afwijking. En gebaseerd op deze vindingen gaat hij een nieuwe implementatie maken, zonder deze fout 😎.

Ming is, zoals te merken aan zijn naam half Aziatisch, half Nederlands. ‘Zelf ben ik in Nederland geboren maar de helft van mijn familie komt uit Indonesië en de andere helft uit Nederland.’
In zijn vrije tijd fitnest hij graag of gaat met vrienden naar de kroeg of organiseert hij spellen- of gameavonden.
Ming heeft voor zijn HBO ICT Software Engineering de opleiding Applicatie Ontwikkelaar succesvol afgerond. 
Ming gaat aan de slag met een platform voor onze klanten waarbij de klanten sneller de status van de apparaten (hun sensoren) kunnen inzien 📊📈

We wensen beide mannen veel succes toe! 🏆

Meer Yookr nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van al het nieuws rondom onze werkzaamheden.