+316 52 43 09 98 info@yookr.org

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO ARE WILLING TO GROW.

De toekomst van onze branche bepalen wij zelf. Wij vinden dat je moet concurreren met jezelf en moet innoveren met anderen. Telers smachten steeds meer naar onafhankelijkheid en hun drang om los te breken van de bestaande keten wordt groter. Maar wij geloven dat er door samenwerking meer te bereiken is, voor ieder individu én voor onze branche. Samen bepalen wij de toekomst

In onze sector is veel innovatief vermogen aanwezig. Door dit te koppelen met kennis, ervaring en data kan onze sector elke dag slimmer, sterker én duurzamer worden. Daarom zetten wij ons in voor een datagedreven manier van werken voor telers. Yookr zoekt de samenwerking met telers op en biedt dashboards om inzicht te krijgen in velden en kassen op ieder moment van de dag. Bij ons draait de teler aan de knoppen. Dat is én blijft de kern van onze samenwerking.

Waarde Toevoegen

Wij denken win-win in alles wat we doen. Elke dag zoeken wij naar nieuwe mogelijkheden die jouw kracht versterken. Maar jouw toekomst? Dat blijft jouw verantwoordelijkheid. Onze toegevoegde waarde? Wij maken data beschikbaar voor telers die voorop willen lopen. Door vakkennis te combineren met data kun je processen, performance en rendement verbeteren. Wij dagen jou uit om jouw digitale zesde zintuig te activeren. Laat je inspireren door een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Durf Te Delen

Het tijdperk van alleen groot worden en blijven is voorbij. Door kennis en data te delen en samen te werken worden we elke dag slimmer, sterker én duurzamer. Delen is vermenigvuldigen en 1 + 1 = 3.

Wij zijn niet bang keuzes te maken die niet voor de hand liggen en wij vinden dat telers dat ook niet hoeven zijn. Want de mensen die van de gebaande paden afwijken, die hebben de toekomst.

Wij vinden dat je moet concurreren met jezelf en moet innoveren met anderen. Sta open voor samenwerking.

Buitengewoon Betrouwbaar

Een teler moet kunnen vertrouwen op iets wat hij nog niet kent, dat is onze uitdaging. Hiervoor werken wij elke dag aan beproefde oplossingen die jou verder kunnen helpen. De klant draait bij ons aan de knoppen, dat is én blijft de kern van onze samenwerking. Jouw data blijft jouw data en delen gebeurt alleen als jij daar de meerwaarde van inziet. Praktijkervaring, passie en fingerspitzengefühl brengen je een heel eind, maar om de extra slag te kunnen maken is er meer nodig. Op Yookr kun je rekenen.

Het Team

John van Helden

John van Helden

Mede-Eigenaar

Marcel Steegh

Marcel Steegh

Mede-Eigenaar

Imke Hermens

Imke Hermens

Project Manager

Robin van Albada

Robin van Albada

Data Analist

Contact

Wil jij voorop lopen en inzicht krijgen in jouw processen met behulp van data? Of wil jij de mogelijkheden en voordelen voor jouw veld of kas bespreken? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs voor een kopje koffie. 

Adres

Sint Jansweg 20
5928 RC Venlo

Contactgegevens

+3188 888 9595 Info@yookr.org

2 + 13 =