OVER YOOKR

Wij zijn John, Marcel, Helga, Robin, Bernard, Jeanette en Joep. Zeven mensen met verschillende achtergronden en expertises, maar met één gezamenlijk doel: empowering growers. Wij zijn Yookr.

Onze roots liggen in de tuinbouw. We hebben dezelfde groene vingers en spreken dezelfde taal. We worden gedreven door drie kernovertuigingen:

  • Data is de toekomst, maar data moet werken voor jou. Niet andersom;
  • Mensen en digitale systemen kunnen van elkaar leren;
  • Digitalisering zorgt voor real time data waarmee je direct, betere beslissingen kunt nemen.

Samen met onze groeiende community van telers en teeltadviseurs werken we elke dag hard aan een duurzame, zekere en gelukkige toekomst voor telers. De teler draait bij ons aan de knoppen, dat is én blijft de kern van onze samenwerking.

Wij gaan voor meer regie en vrijheid voor telers. Met data versterken wij de kracht en kennis van telers.

Met draadloze sensoren en ons slimme software platform geven we jou de tools om jouw teelt te verbeteren. Maar uiteindelijk gaat het ons niet alleen om jouw plant, maar ook om jou. Samen gebruiken we jouw data om jouw leven fijner te maken.

Maak kennis met data

Je weet dat je met data kunt rekenen, wij laten je zien dat je er ook op kunt rekenen. We leren je te vertrouwen op jouw data. En jouw data blijft jouw data. Wij zetten ons in voor een datagedreven werkwijze bij telers. Want hoe je het ook wendt of keert: telen met data is de toekomst.

Laat data je helpen, op een manier waar jij behoefte aan hebt. Met data kun je leren, slimmer worden en elke dag jouw teelt verbeteren. Ook kan data je helpen om andere doelen te bereiken:

  • Meer rust, vertrouwen en tijd door 24/7 inzicht en slimme alerts;
  • Succesvoller telen op een andere manier, bijvoorbeeld zonder gewasbescherming;
  • Meer verdienen door kosten te besparen en marges te vergroten.

Dit is slechts het topje van de ijsberg. Vraag een vrijblijvende kennismaking aan en we ontdekken samen hoe we jouw teelt beter kunnen maken en jouw leven aangenamer. Met Yookr ontdek je een wereld aan nieuwe mogelijkheden. En hoe eerder je (opnieuw) kennismaakt met data, hoe meer het jou op gaat leveren.

Wij maken data inzichtelijk voor telers die voorop willen lopen. Daag jezelf uit en activeer jouw digitale zesde zintuig.

John van Helden

John van Helden

Mede-eigenaar & adviseur

Marcel Steegh

Marcel Steegh

Mede-eigenaar & technisch ontwikkelaar

Helga Leenstra

Helga Leenstra

Projectadministratie & ondersteuning inkoop/verkoop

Robin van Albada

Robin van Albada

Data Analist

Bernard Jenniskens

Bernard Jenniskens

Engineer

Joep Derix

Joep Derix

Intern Mechatronica

Jeanette Maas

Jeanette Maas

Intern International Business

CONTACT

Wil jij voorop lopen en inzicht krijgen in jouw processen met behulp van data? Of wil jij de mogelijkheden en voordelen voor jouw veld of kas bespreken? Neem dan gerust contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs.