Tuinbouwbedrijf C. Jacobs
Boy Jacobs

Tuinbouwbedrijf C. Jacobs

“Data kan enorm goede inzichten bieden om het natuurlijke proces meer stuurbaar te maken. We houden ons nog altijd bezig met een natuurproduct, maar we proberen het wat meer fabrieksmatig aan te pakken door een zo’n hoog mogelijke kwalitatieve productie te behalen, door processen te optimaliseren en kosten te drukken. Onze data en de techniek van Yookr dragen daar aan bij.

Wij werken graag samen met partijen in de regio. Tijdens onze inventarisatie kwamen we ook wat concurrenten tegen, maar die zaten verder weg. Na het eerste gesprek met John sprak met name de visie van Yookr mij aan. Je merkt dat John zelf uit de primaire sector komt en dat Yookr ook écht iets wil betekenen voor onze sector. Daarnaast ervaar ik de getoonde interesse en betrokkenheid als erg prettig. Yookr zit zelf aan tafel met de telers om discussie aan te gaan en ideeën op te halen. Op deze manier wordt het product echt samen ontwikkeld en worden onze ideeën vertaald naar het platform.”

“Door data te blijven cross-checken en door samen met Yookr te blijven werken aan de ontwikkeling van de software komen we steeds een stapje verder.”

Meer succesverhalen

Onze klanten aan het woord.