Uitdaging voor een Technisch Talent!

Auteur

Helga Leenstra

Publicatiedatum

18 april 2024

Categorieën

Vacatures

Helga Leenstra

Wil jij jouw passie voor techniek combineren met een missie om de groene wereld te versterken? Bij Yookr hebben wij een geweldige kans voor jou! Sluit je aan bij ons ambitieuze, gepassioneerde team en groei met ons mee!

Yookr groeit door en wij willen ons team uitbreiden met een Mechtronica engineer / technisch talent die verstand heeft van elektronica en gedreven is om samen met ons te werken aan innovaties voor een gezondere en duurzame groene wereld.

Bij Yookr zoeken wij een technisch medewerker die het leuk vindt om sensoren in elkaar te zetten, of te repareren, en te testen. Het zou helemaal geweldig zijn als je de sensoren ook aan kunt melden op ons innovatieve dashboard.

Naast het werken op ons ‘anders-dan-standaard’ kantoor in de winkelstraat van Horst, ga je ook mee om de sensoren bij onze klanten te installeren. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en je werkdag zal er nooit hetzelfde uitzien. Daarnaast zijn er ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden genoeg.

Bij Yookr krijg je de vrijheid en vertrouwen om jezelf te ontwikkelen. Er wordt naar je geluisterd en je bepaald mede de richting van het bedrijf. Zo bepalen we samen het aantal uren en werkdagen waarop je gaat werken (full time mag, maar parttime ook). Je ontvangt een marktconform salaris met pensioenopbouw. En natuurlijk organiseren we jaarlijks meerdere gezellige uitjes en BBQ’s.

Ben jij een techneut met bijvoorbeeld een MBO Mechtronica of Elektronica opleiding? Of heb je op een andere manier kennis en vaardigheden opgedaan? Wil je werken binnen een klein team én durf jij jezelf uit te dagen, reageer dan snel!

We zijn benieuwd naar je dus stuur snel een mailtje met je CV en korte motivatie naar helga.leenstra@yookr.org. We ontmoeten je graag in een ontspannen sfeer en vertellen je dan meer over Yookr en deze functie.

Join our team and together we can revolutionise the green world!

Meer vacatures bij Yookr

Wij houden je graag op de hoogte van al onze vacatures binnen ons team.