Vacature ervaren Full Stack Developer

Auteur

Helga Leenstra

Publicatiedatum

19 april 2024

Categorieën

Vacatures

Helga Leenstra

Wil jij jouw passie voor programmeren combineren met een missie om de groene wereld te versterken? Bij Yookr hebben wij een geweldige kans voor jou! Sluit je aan bij ons ambitieuze, gepassioneerde team en groei met ons mee!

Yookr groeit door en wij willen ons team uitbreiden met een Full Stack Developer die gedreven is om samen met ons te werken aan innovaties voor een gezondere en duurzame groene wereld.

Bij Yookr zoeken wij een developer die het leuk vindt om software te bedenken en te ontwikkelen, zowel front- als back-end. Daarbij maakt het niet uit in welke taal want elke taal is te leren.
Als je kennis hebt van Rust, React, SQL and noSQL, API, Docker, CI/CD, nginx, linux systeembeheer is dat mooi meegenomen. En het is helemaal mooi als je ook nog kennis hebt van AI.

Naast het werken op ons ‘anders-dan-standaard’ kantoor in de winkelstraat van Horst, ga je ook werken in internationale innovatieve teams. In deze teams wordt er gewerkt aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering van de groene wereld.

Bij Yookr krijg je de vrijheid en vertrouwen om jezelf te ontwikkelen. Er wordt naar je geluisterd en je bepaald mede de richting van het bedrijf. Je ontvangt een marktconform salaris met pensioenopbouw. En natuurlijk organiseren we jaarlijks meerdere gezellige uitjes en BBQ’s.

Dus word jij enthousiast van het ontwikkelen van nieuwe software? Wil je werken binnen een klein team én durf jij jezelf uit te dagen, reageer dan snel!

We zijn benieuwd naar je dus stuur snel een mailtje met je CV en korte motivatie naar helga.leenstra@yookr.org. We ontmoeten je graag in een ontspannen sfeer en vertellen je graag meer over Yookr en deze functie.

Join our team and together we can revolutionise the green world!

Meer vacatures bij Yookr

Wij houden je graag op de hoogte van al onze vacatures binnen ons team.