Oplossingen

Het koppelen van data aan productie kan de teelt tot grotere successen brengen. Daarom zetten wij ons in voor een datagedreven werkwijze bij telers. Want voor maximaal rendement is er meer nodig dan groene vingers. Onze gepersonaliseerde dashboards geven een overzichtelijke inkijk in jouw teelt op ieder moment van de dag.

Wij werken merkonafhankelijk. Onze sensoren brengen de data in kaart die voor jouw productie relevant zijn, zoals o.a. luchtvochtigheid, (gewas)temperatuur, bodemvocht, dauwpunt en gemiddeld fotosynthetisch PAR licht.

Daarnaast is dankzij de API alle info die afkomstig is uit andere databronnen, zoals klimaatsystemen en databases, te integreren in ons dashboard.

q

Reageer sneller op kritieke situaties.

f

Beperk gewasverlies.

Verhoog productiviteit.

Bespaar waardevolle energie.

Onze Aanpak

Stap 1

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Stap 2

Samen inventariseren wij de doelen en de uitdagingen.

Stap 3

Wij komen de sensoren op locatie installeren.

Stap 4

Integreren van data van externe sensoren en klimaatcomputers

Stap 5

Inrichten van dashboards en instellen van meldingen.

Stap 6

Start met het verzamelen van data, die altijd en overal ingekeken kan worden.

Stap 7

Uitvoeren van data analyse om betere inzichten te verkrijgen.

Stap 8

Vergelijken van teeltperiodes om betere keuzes te kunnen maken.

Lijngrafiek

De data, die gemeten zijn door sensoren, worden met behulp van eenvoudige lijngrafieken weergeven. Dit biedt de mogelijkheid om overzichtelijke dashboards te creëren met de data die jij wilt zien. Maak bijvoorbeeld een dashboard met individuele grafieken voor elke sensor die je hebt. Of maak juist een gecombineerde grafiek, waarin de data van meerdere sensoren kan worden weergegeven. Kom tot nieuwe inzichten door luchtvochtigheid en temperatuur in één grafiek te weergeven, of vergelijk de temperaturen in verschillende velden, afdelingen of rijen met elkaar.

De handige filteroptie maakt het mogelijk om een bepaalde tijdsperiode in kaart te brengen. Laat bijvoorbeeld zien wat zich het afgelopen uur, dag of week in de kas of het veld heeft afgespeeld.

Verander de titel, de labels van de assen en de legenda’s om de grafiek zo duidelijk mogelijk te maken voor jouw doeleinden. Na het maken van een export wordt de grafiek als een afbeelding opgeslagen op jouw computer.

Laatste waarde

Visualiseer data met behulp van een snelheidsmeter. Deze widget geeft op overzichtelijke wijze de laatst gemeten waarde weer. Daarnaast geeft het inzicht hoe deze waarde zich verhoudt ten opzichte van de ingestelde categorieën. Maak gebruik van classificaties en kleuren of ga voor een tekstuele weergave.

Laatste waarde

Visualiseer data met behulp van een snelheidsmeter. Deze widget geeft op overzichtelijke wijze de laatst gemeten waarde weer. Daarnaast geeft het inzicht hoe deze waarde zich verhoudt ten opzichte van de ingestelde categorieën. Maak gebruik van classificaties en kleuren of ga voor een tekstuele weergave.

Staafdiagram

Staafdiagrammen bieden de mogelijkheid om data van verschillende sensoren eenvoudig naast elkaar te visualiseren. Gebruik deze widget om groeperingsberekeningen uit te voeren om nog beter inzicht te krijgen in jouw data en bedrijfsprocessen. Bereken bijvoorbeeld de gemiddelde temperatuur op meerdere locaties, of de hoeveelheid gemiddeld fotosynthetisch PAR licht om deze vervolgens te vergelijken op dagbasis.

Exporteer data

Visualiseer de data in een tabel om eenvoudig meerdere meetwaardes van verschillende sensoren af te lezen. Maak een export van de data om altijd nog eens terug te blikken op jouw verkregen inzichten.

Notificatie

Stel voor iedere individuele sensor notificaties in, zodat je altijd direct kunt anticiperen wanneer bepaalde situaties zich voordoen. Stel bijvoorbeeld in dat je een melding krijgt wanneer de temperatuur het vriespunt nadert, of wanneer de grond van de planten te droog wordt. Deze meldingen kun je ontvangen per e-mail, sms of oproep. Stel de notificaties in zoals jij dat prettig vindt. Met Yookr hoef je jouw teelt niet meer continu in de gaten te houden.

API

Integreer data die afkomstig is uit andere databronnen, zoals sensoren, klimaatsystemen of databases, met behulp van ‘Application Programming Interface (API)’ in ons dashboard. Al jouw data op één centrale plek, die overal ter wereld toegankelijk is, op ieder moment van de dag.

CONTACT

Wil jij voorop lopen en inzicht krijgen in jouw processen met behulp van data? Of wil jij de mogelijkheden en voordelen voor jouw veld of kas bespreken? Neem dan gerust contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs.